Er du på udkig efter mandelgaver til hele familien? Det kan være svært at finde den helt rigtige mandelgave, for du ved jo ikke hvem der får mandlen. Læs her på siden, hvis du gerne vil have, at valget bliver nemt og sjovt. Her finder du nemlig masser af ideer til mandelgaver til hele familien!

Traditionen tro skal der være en hel mandel i skålen med risalamande. Når hele familien sidder om bordet og spiser den lækre dessert, så er det ikke uden en vis spænding og forsigtighed. For hvem er den heldige, der finder en hel mandel i deres dessert? Og kan vedkommende holde masken, indtil alle har spist op?

Risalamanden danner rammen om ren julehygge og er et dejligt indslag juleaften. Læs med og få masser af ideer til mandelgaver til hele familien! Er du på jagt efter mandelgaver til børn eller voksne, så se også vores andre forslag til mandelgaver.

Marcipangris

Traditionen med at give en gave til den, der fandt mandlen, startede i 1800-tallet. Dengang var mandelgaven altid en marcipangris. Det skyldes formentlig, at julen og meget af julemaden stammede fra julegrisen, som var blev slagtet op til jul. I gamle dage var julegrisen den rene luksusspise sammenlignet med det salte kød, som bønderne spiste resten af året.

Marcipangrisen er i dag stadig en god og klassisk gave som vil falde i alles smag!

Gavekort til fælles oplevelser

I dag kan du købe et væld af forskellige gavekort til oplevelser. Gå på jagt online efter en oplevelse, som alle i familien vil kunne få det sjovt med. Hvad med et flødebollekursus eller prøvesmagning på chokolade? Det vil da være en skøn mandelgave til hele familien.

Brætspil til lange aftener

Brætspil er den ultimative familieaktivitet og er netop derfor et populært valg, når det kommer til mandelgaver til hele familien. Og ikke uden grund! Køb et spil som Trivial Pursuit, Twister, Sorteper eller et ganske almindeligt kortspil, og du har en perfekt gave, som I kan hygge med sammen.

Sjove gadgets

De seneste år er det væltet frem med sjove gadgets, der tiltaler både voksne og børn. Søg på nettet efter sjove gadgets, og du vil finde masser af ting, der alle vil være gode idéer til mandelgaver til hele familien.

Juleslik og søde sager

Selvom behovet for søde sager nok ikke er det største på juleaften, så er det alligevel en sikker vinder, når du skal købe mandelgave til hele familien. For hvem elsker ikke slik og chokolade? Og det kan jo gemmes.

Luksussæbe

Vi skal alle bruge sæbe, men det er sjældent vi ofrer særlig mange penge på det. Netop derfor er en luksussæbe en virkelig god gaveidé. Sæben kan være formet som en bamse eller anden figur, så den også er sjov for et barn. Det kan også være et lækkert wellness-gavesæt.

Bluetooth-højtaler

Endnu en af de mandelgaver til hele familien, som er både brugbar og sjov er bluetooth-højtalere. Man kan få højtalere i næsten alle prisklasser og størrelser. Voksne kan bruge den til at høre radio i køkkenet, mens børn og teenagere kan bruge den på værelset, eller når de er sammen med venner.

Julekugle med årstal

Et evigt minde om netop denne jul er en helt speciel mandelgave til hele familien. Med den kan den heldige gavemodtager for altid mindes denne jul, hvor han eller hun var heldig at få mandlen og dermed mandelgaven. Find flotte julekugler lige her.

Abonnement på lydbøger eller e-bøger

Savner du et bud på en ikke-materiel gave? Så kunne det være et abonnement på lydbøger eller e-bøger. Både store og små har glæde af bøger, så det er noget nær den perfekte mandelgaveide. Køb f.eks. tre måneders abonnement, og herefter kan man selv bestemme, om det skal fortsætte.

Fodboldrejser

Hvis hele eller dele af familien er bidt af fodbold, så kan en fodboldrejse være sagen. Måske en dyr mandelgave, men det er uden tvivl en tur i aldrig vil glemme. Prøv f.eks. en fodboldrejse til Barcelona.

Det var idéerne til dig fra os – med ønsket om en rigtig glædelig jul.