Det kan være svært altid lige at finde på noget nyt at give i mandelgave, og alt for tit ender det med, at man køber noget billigt udefinerbart, som man lige skubber ned i vognen, når man alligevel er ude og købe andestegen.

I år skal det dog være lidt anderledes, og du mener selv, at det er på tide at få fat i en ordentlig mandelgave. Boligen er noget, vi alle går op i, og noget vi alle kan bruge en gave til. Læs derfor med her om forskellige ting du kan købe hjem til at være mandelgave.

Nye flotte gardiner

Hvilke gardiner, vi har hængende i vores hjem, har faktisk stor indflydelse for det generelle udtryk, som vi sender vores boligindretning. Det er ikke kun en måde at holde lyset ude på men også en måde at give dit hjem et helt særligt præg på.

Vi har alle brug for at få skiftet gardinerne ud af og til – eller i hvert fald bare vaskes og repareres af og til. Hvorfor ikke købe nogle flotte plissegardiner hjem, som du kan give i mandelgave? Klik her for at se nogle flotte plissegardiner, du kan købe hjem.

Hvis plissegardiner ikke lige er sagen, så kan du også prøve noget helt andet. Er der en lille syerske gemt inden i dig? Så kan du jo finde sytråd og symaskinen frem og måske lave dine egne gardiner ud af noget gammelt stof, der stadig kan bruges. På den måde skaber du en helt særlig form for gardiner samtidig med, at du genbruger det gamle stof.

Masser af puder og pudebetræk!

Mændene brokker sig måske en smule over det af og til, men nogle gode tykke og bløde puder i sofaen eller på sengen er nu ofte guld værd. Der er ikke noget som en dejlig blød pude, som man kan sætte i ryggen efter at man har fundet popcorn frem og har sat sig ned for at se film.

Puder og pudebetræk kan være en god mandelgave, netop fordi det også har stor indvirkning på det signal, vi sender vores boligindretning. Pudebetræk er forholdsvis nemt at skifte ud, og du kan dermed have forskellige slags pudebetræk liggende, så man kan skifte ud, alt efter hvordan ens sans og smag for boligindretning ændrer sig.

Køb derfor en stak pæne puder eller pudebetræk hjem og giv dem i mandelgave. Det er noget alle kan få brug for på et eller andet tidspunkt. Køb gerne nogle pudebetræk hjem som de fleste mennesker kan være enige om ser flotte ud. Hvis du køber noget der er lidt særpræget eller for en helt bestemt smag, så risikerer du hurtigt, at den der får mandelgave egentlig ikke er så glad for lige præcis den stil.