Har du lyst til, at mandelgaven i år skal være anderledes end den plejer? Er du en del af den familie, hvor mandelgaven næsten hvert år er en æske chokolade eller noget andet spiseligt. Det er selvfølgelig også det oplagte valg til en mandelgave, men der kommer et tidspunkt, hvor det kan være sjovt at ændre lidt på tingene og overraske familien med en sjov og hyggelig mandelgave. Hvorfor ikke gøre det med en sjov og flot julesweater?

Danskerne elsker deres juletraditioner, og der er ofte nogle rollefordelinger i familien. som mange kan nikke genkendende til. Måske kender du det med. at der altid er mindst en til julebordet, som er ekstra passioneret og med stort engagement fylder godt op i skålen med risalamande. Om det er begejstring for risalamande, mandelgaven eller begge dele er lidt uvist, men personen er med garanti hver gang stopmæt, uanset om de har vundet mandelgaven eller ej.

Derudover er der også de familier, som sjældent er kreative med mandelgaven. Her kan det siges med garanti, at mandelgaven hvert år er en æske chokolade eller andet godt til ganen, og ofte noget man kan dele med alle. Hvorfor ikke ryste posen og købe en anderledes og sjov mandelgave i år? I år kan du købe en julepyjamas i mandelgave og overraske hele familien.

Julepyjamasser og sweatre i matchende stil

Hvem ved om din kreative og sjove mandelgave kan inspirere familien til at skabe nye traditioner. Når først man er klædt flot på i juleoutfit, så må de andre lade sig inspirere og følge med. Hvorfor ikke give julesweatre til hele familien med en familiepakke i matchende design og gøre det til en juletradition hvert år?

På jule-sweaters.dk kan du finde mange forskellige motiver og sjove designs, og I kan udvælge en specifik julesweater til hvert enkelt familiemedlem. I kan også koordinere og matche alle sammen. På siden finder I et bredt udvalg af alle mulige forskellige julesweatre og pyjamasser, så der uden tvivl er en til enhver smag. Du kan finde spændende og anderledes designs med blinkende julelys og sjove tilføjelser, som f.eks. små julesokker og beer pong. Du kan endda få en julesweater til hunden, så alle i familien er inkluderet. Med sjove, festlige og hyggelige sweatre bliver julestemningen skruet op på 11.

Bæredygtig kvalitet

Vægter du bæredygtighed og kvalitet højt? Så bør du tjekke den nye kategori ud hos jule-sweaters.dk. De forhandler nemlig julesweatre i alle mulige sjove motiver, hvor du under denne kategori er sikret, at sweatrene er lavet i økologisk bomuld. Det vil altså sige, at du samtidig med en sjov julesweater også får den i en lækker bomuldskvalitet, der er økologisk og derfor skånsom for miljøet.

Andre sjove mandelgaver

Hos jule-sweaters.dk kan du finde mere end bare sweatre. Er du på udkig efter flere sjove og anderledes mandelgaver, så bør du tjekke deres accessories ud. Udover pyjamasser laver de nemlig også nissehuer, pejsesokker, hundetilbehør, hårpynt, kostumer og meget mere. Alt sammen i et sjovt og kreativt juledesign, der går perfekt som mandelgave.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!