Er du også på udkig efter den perfekte mandelgave, så kan du måske i denne artikel få den perfekte idé til næste år. Der skal nemlig bare lidt fantasi til, før man finder noget, som mange vil blive glade for. Man skal dog også tænke sig om, så det er noget, som vil falde i alles smag.

Måske har du tænkt på, at du bare gerne vil have dig en bog om bold i mandelgave, da det jo er det eneste, du egentlig interesserer dig rigtigt for. Og selvom mange har det ligesom dig, så er det måske ikke den vej, du skal gå, når du skal forsøge at gøre hele familien glad. Derfor kigger vi her lidt på, hvordan du kan finde noget praktisk og oplagt.

Den nemme – noget spiseligt

Måske synes du, det også lyder lidt for nemt, men faktisk er det ofte en ret god idé med spiselige mandelgaver. De er nemlig oftest ret populære, og så kan de måske endda bare lige deles i løbet af juleaftenen. Det at vinde mandlen handler jo oftest om æren, og derfor er det ikke sikkert, at der behøver at komme nogle meget store gaver på bordet.

Derfor er noget spiseligt en rigtig fin idé, som også sagtens kan være en fin æske chokolade eller nogle flotte figurer lavet i noget slik. Det er oftest relativt nemt at finde flotte spiselige ting, hvis man går i specialbutikker, ligesom mange supermarkeder også ofte disker op med en masse ting, som folk kan bruge til den slags.

Er du i tvivl, og vil du gerne slippe lidt nemt fra det, er det derfor oplagt med en spiselig adventsgave.

Den lidt sværere

Hvis du vil lidt op i niveau, skal du måske have gang i noget lidt mere anvendeligt i fremtiden. Det kunne eksempelvis være noget flot pynt, som man kan bruge til næste års jul, men det kan også sagtens være noget, som passer hele året rundt.

Generelt bør man dog nok tænke på, at det skal passe til de fleste, og har man eksempelvis børn rundt om bordet, er det måske ikke så spændende med et juleophæng i mandelgave. Her bør det måske nærmere være et sjovt spil, som hele familien kan gå i krig med, men som ’vinderen’ selvfølgelig beholder som gave.

Den specielle

Skal du virkelig overraske, så kan du overveje noget, du selv har lavet. Det kunne være noget håndlavet, hvis du er kreativ, og det er oftest også ret populære mandelgaver. Er du ikke lige den kreative type, kan du også sagtens bare bruge din fantasi og finde på noget, som er lidt anderledes. Det kunne eksempelvis være en oplevelse, som vinderen får sammen med dig, eller noget I alle kan gøre sammen som en aktivitet. Her bør du måske lige huske, at der skal være noget ekstra til selve vinderen af mandlen, så det føles specielt at vinde.