Er du den heldige, der står for at købe årets mandelgave 2018? Så føler du sikkert, at du er kommet på noget af en udfordring. Men heldigvis behøver det ikke at være mere kompliceret, end hvad du selv gør det til. Når du har læst denne artikel, vil du garanteret føle dig langt bedre rustet til at købe mandelgaven samt have en masse konkrete idéer. Læs videre, og lad dig inspirere!

Når julemiddagen er overstået og risalamanden serveres, er det ikke uden en vis portion spænding og sommerfugle i maven. For hvem bliver den heldige, der finder mandlen og bliver årets heldige modtager af årets mandelgave 2018?

Den helt store udfordring ved at vælge, hvad årets mandelgave skal være, er helt sikkert, at du ikke aner, hvem der får den. Derfor er det afgørende, at du køber en gave, som vil falde i alles smag. Og vi kommer herunder med nogle gode bud på, hvad du kan bruge som mandelgave i 2018. Er det ikke nok, kan du finde endnu flere idéer på vores side med mandelgaveidéer, der kan bruges år efter år.

Da årets mandelgave altid var en marcipangris

Traditionen om at kunne vinde en gave, når vi spiser risalamande, går mange år tilbage. Konditoriet La Glace i København har lavet marcipangrise som årets mandelgave helt fra år 1870.

Man ved ikke helt præcis, hvorfor gaven var en marcipangris. Men det har højst sandsynligt noget at gøre med, at julegrisen altid har haft sin vigtige rolle i julen. Dengang var det noget særligt at slagte en gris og spise det friske kød til julemiddagen.

I dag spiser mange danskere stadig flæskesteg juleaften. Og mange ender derfor også med at vælge marcipangrisen som årets mandelgave 2018. Det er et godt og sikkert valg af gave, som du ikke kan gå galt i byen med.

Men skal det være lidt mere moderne, så læs videre, og få ny inspiration til årets mandelgave 2018. I dag behøver mandelgaven nemlig ikke at være en gris!

Årets mandelgave 2018 som alle kan bruge

Hvis I spiser risalamanden på helt rationel vis, så kan du umuligt vide, hvem der finder mandlen. Det gør det svært at købe den rette gave – men det er også en sjov udfordring. Samtidig har du mulighed for at lade gaven være et sjovt indslag på juleaften.

Gaver, der egner sig til alle, kunne være:

Mandelgaveidéer til børn

Nogle familier vælger at ”snyde” med mandlen og lægger med vilje en hel mandel i børnenes skåle med risalamande. Selvom det måske føles som snyd, så stiller det dig i en god situation som ansvarlig for årets mandelgave 2018. Du har nemlig den store fordel, at du er klar over, hvem der skal have gaven. Til børn kan mandelgaven være:

Mandelgaveidéer til voksne

Hvis der kun er voksne om julebordet, så kan du være sikker på, at årets mandelgave 2018 skal gives til en voksen. Udfordringen er, at den heldige kan være enten en mand eller en kvinde. Derudover repræsenterer julegæsterne nok forskellige aldersgrupper.

Derfor bør du gå efter en gave, som alle kan bruge – mænd og kvinder, gamle som unge.

Husk, at de bedste gaver er dem, som du egentlig helst selv ville beholder. Det er godt at have i baghovedet, når du vælger mandelgave. Det kan jo meget vel være, at du selv vinder den! Held og lykke med at vælge årets mandelgave 2018.