Når du skal købe en mandelgave, har du rigtig mange muligheder. Derfor kan det også virke vanskeligt at finde den rette. For andre medfører dette blot, at de føler, at de har frit valg på alle hylder.

Her er det dog vigtigt at huske på, at du skal vælge en mandelgave, der passer til alle deltagere. Det nytter ikke, at du køber en flaske gin, hvis børn også deltager. Det giver heller ikke meget mening at købe en deodorant kvinder, hvis der er mænd, der deltager.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du fokuserer på at finde en gave, som vil sætte et smil på læberne hos alle deltagere.

Overvej en gave til børn og en gave til voksne

For at gøre det en kende lettere kan man overveje at købe en gave til børn og en gave til voksne. Det vil gøre det en kende lettere, da man dermed ikke skal tage højde for, at gaven skal kunne bruges af både børn og voksne.

Denne løsning fungerer glimrende, men kræver selvfølgelig også, at der er to (eller flere) skåle med risalamande. Man skal nemlig sikre sig mod, at det fx er to børn eller to voksne, der ender med at få de to mandler. Man er nemlig nødt til at bruge to mandler, når der er to gaver.

Hvor mange penge bruger man på en mandelgave?

Det er svært at give et konkret svar på, hvor mange penge, man bør give for en mandelgave. Når alt kommer til alt, er det nemlig op til hver enkelt person at vurdere dette. Derfor er der som sådan ikke noget, der er rigtigt eller forkert, når det kommer til køb af mandelgaver.

Dog er det sjældent, at det er en gave, man bruger alt for mange penge på. Hertil er det også værd at nævne, at der ofte er mange, der vælger at bruge det som et sjovt indslag. Det vil sige, at der er mange, der forsøger at finde en sjov gave, som fx kan være et par sjove briller, vinderen skal have på.

Hvis du vil være helt sikker på, at det er en gave, som folk faktisk ender med at tage med hjem, er det dog en god idé at bruge lidt ekstra. Det kan fx være, at du køber noget lækkert chokolade, en god flaske vin eller et gavekort til en brunch for to – der er mange muligheder, men prisen har som sådan ikke betydning.