Alle mennesker ser med glæde og spænding frem mod juleaften. Det er en aften hvor familien mødes. Vi ser Disneys Juleshow, spiser dejlig mad og glædes ved at give og modtage gaver.

Det er en aften fuld af traditioner, og ingen er i tvivl om hvad man skal have at spise, hvornår man mødes og hvilke sange vi absolut skal synge rundt om juletræet.

Men der er en tradition, som næsten overstråler alle de andre. Jagten på mandlen. Vi ved nemlig, at når Risalamanden bliver serveret, så er der kun en ting der gælder, og det er at finde mandlen og vinde mandelgaven.

Men hvad er den perfekte mandelgave? Vi bringer her vores bud og finder du ikke det du søger her på siden, så kan du finde mere inspiration her.

Jul er for børnene

Populært sagt så kalder man juleaften for hjerternes fest. Det er også rigtigt. Men mest af alt, så er juleaften børnenes fest. For ja, vi voksne kan godt se frem til jul, og hele den hygge som følger med, men ingen af os har den spænding, som børnene oplever ved jul. Prøv selv at tænke tilbage.

Tænk tilbage til dengang, hvor du selv var syv år. Man kunne næsten ikke vente til juleaften. Det er derfor vigtigt, at du husker på børnene i selskabet, når du skal finde årets mandelgave. Nogle vælger at alle børn skal have en mandel.

Om det er det rigtige for jer, det må I selv vurdere, men hvis I ikke gør, så er det faktisk vigtigere at årets mandelgave er en succes, hvis det er et barn som får mandlen, en hvis det er en voksen. Omend den gerne skal kunne gå til begge.

Det kan være en svær udfordring, men her kan et gavekort måske være en idé? Det kan være en tur i biografen, eller ud og spise.

Et gavekort som kan bruges til flere ting, da modtageren så selv kan vælge. Vælger du, at årets mandelgave skal være en tur i biografen, så kan barnet vælge en børnefilm, og den voksne kan tage ind og se den nye James Bond.

Juleaften uden børn

Nok er jule børnenes fest, men det er langt fra alle, som fejrer juleaften med børn. Hvad vælger man så til årets mandelgave i sådan en situation?

Det skal være noget som voksne bliver glade for, men også noget inden for et rimeligt budget. Vi vil her anbefale en flaske vin eksempelvis.

En flaske vin bliver alle glade for, og du kan finde det i alle prisklasser. Så er det bare om at finde den, som passer til netop det selskab, som du skal fejre juleaften med.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!