Hvis du har ansvar for årets julefrokost, så kan du gøre arbejdet væsentligt nemmere for dig selv ved at bestille mad ud af huset. Det giver dig samtidig mere tid til at være sammen med dine gæster, fordi du ikke skal stå i køkkenet. Her følger en række gode råd til at vælge den rigtige leverandør af mad til julefrokosten.

Vælg en pålidelig leverandør

Det er altid vigtigt, at du vælger en pålidelig leverandør, når du skal have leveret mad ud af huset. Det gælder, uanset om du skal have med til julefrokosten eller til enhver anden begivenhed. Sørg for at vælge en leverandør, der har erfaring med at levere mad til større arrangementer som eksempelvis en julefrokost.

Herudover er det altid en fordel at spørge om anbefalinger fra venner eller familie, eller at kigge efter de forskellige cateringfirmaers anmeldelser fra tidligere kunder. Du kan typisk læse anmeldelser på både Facebook, Trustpilot og Google. Det giver dig en indikation af, om det er en virksomhed, som er til at stole på.

Vælg den rigtige menu

Når du har fundet et par leverandører, som du synes, virker fornuftige, så skal du gå i gang med at planlæg menuen. Hvis der skal være risalamande, er det altid en god idé at sørge for at købe en god mandelgave, som den person, der får mandlen, kan få. Samtidig bør du overveje, hvilke retter du gerne vil have på menuen til julefrokosten.

Tænk på, hvad du gerne vil servere for dine gæster – og husk på, at der skal være noget for alle. Det gælder eksempelvis også, hvis der kommer veganere eller vegetarer til julefrokosten. På den måde får du mulighed for at vælge en leverandør, der kan levere de retter, du gerne vil have. Klik her for at se eksempler på menuer.

Bestil i god tid

Når du har fundet en leverandør, som lever op til dine krav, og som samtidig har fået gode anbefalinger fra tidligere kunder, så handler det om at bestille i god tid. Det er vigtigt at bestille i god tid, da cateringfirmaer ofte har travlt i juletiden. Sørg for at bestille mindst et par uger i forvejen for at sikre, at din ordre rent faktisk kan leveres.

Når du har bestilt maden, kan du begynde at planlægge de andre ting, som der også skal være styr på til en julefrokost. Det er eksempelvis ofte billigere at købe drikkelse selv, så det er en god idé at gøre med det samme. Herudover kan du også begynde at overveje bordpynt og lignende, så der er styr på alle detaljerne.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!