Hvis du mangler inspiration til valg af mandelgave, så se med her. En gave inden for mode og skønhed er nemlig en genial idé til mandelgave, da den stort set kan bruges af alle. Desuden er det rart med lidt luksus efter den travle jul. Se med her og få 7 gode bud på årets mandelgave.

Står du for at købe årets mandelgave, så er det en af de sværeste gaver at købe. Du ved jo ikke, hvem modtageren er. Men samtidig er det også en sjov udfordring, hvor du har mulighed for at være kreativ.

Den mest klassiske og kendte mandelgave er marcipangrisen. Det menes, at det måske skyldes, at grisen var en vigtig del af kosten og især i julen. Men i dag er der heldigvis frit slag, og du kan vælge mellem rigtig mange gode og sjove mandelgaver.

Se med her, og find ud af hvad årets mandelgave skal være.

Et par vaskeklude og en mild sæbe

Det er vigtigt at pleje sin hud, og det gælder for både mænd og kvinder. Bløde klude i bomuld og en dejlig luksussæbe er vist noget, alle kan bruge. Du kan få mange håndlavede, faste sæber der både dufter godt og er milde mod den tørre vinterhud. Samtidig er sæberne en flot dekoration på badeværelset.

Et varmt halstørklæde 

Overrask den heldige finder af mandlen med et lunt og moderigtigt halstørklæde. Hos chopin.dk finder du masser af tørklæder, der vil passe til både mænd og kvinder. Selve mandelgaven skal jo gerne passe til de fleste, da du ikke på forhånd kan vide, hvilket køn modtageren er af.

Håndcreme

Tørre og kløende hænder – det kender vi alle til i årets kolde måneder. Årets mandelgave er derfor et sikkert hit, hvis det er en lækker, fed håndcreme. Er dit budget på omkring 200 kroner, kan du købe en håndcreme i rigtig god kvalitet.

Bluetooth-højtaler

Måske tænker du, at denne gave lyder dyr. Men rent faktisk kan bluetooth-højtalere fås helt ned til et par hundrede kroner. Find mere information om god lyd på anella.dk. Højtaleren kan bruges ved siden af computeren, eller den kan afspille musik fra mobilen. En god og brugbar gave.

Varme uldsokker

Lad ikke den heldige modtager af mandelgaven gå fra juleaften med kolde fødder. Et par varme uldsokker kan næsten alle bruge, og da især om vinteren. Køb sokkerne i størrelse 38-40, som langt de fleste kan passe.

Sund urtete

Urtete er fyldt med antioxidanter, som er godt for blandt andet huden. Oven på julens mad og søde sager er det for mange rart med noget sundt. Vælg frit mellem mange sunde slags grøn te, hvid te eller urtete fra mærket Pukka eller Heath and Heather.

En grøn plante til hjemmet

Grønne planter er moderne og ser flotte ud i hjemmet. Sæt planten i en smuk urtepotteskjuler, og pak den flot ind. Hvis du ikke ved, hvilken plante du skal vælge, kan du gå efter sorter som pilea, pengetræ eller en kaktus.

Find flere ideer til årets mandelgave her.