Er du ansvarlig for årets mandelgave, men har du umiddelbart svært ved at vurdere, hvad det skal være? Hvis du drømmer om at gøre noget nyt, kan du for eksempel overveje, om tiden er inde til at forære træningsudstyr i mandelgave.

Oftest kan det være lidt af en udfordring at blive ved med at finde på ideer, som overrasker. Nedenfor får du tre bud på ting til hjemmetræning, som du kan overveje at forære mandelgave i takt med, at flere og flere danskere bruger tid og energi på hjemmetræning.

Forær en ribbe

Når du skal finde træningsudstyr som mandelgave, er det oplagt at vælge udstyr, som er mest gavnligt for de fleste. Her kan du for eksempel overveje en ribbe. Med en ribbe kan du træne din kropsvægt nemt og effektivt med de rette øvelser.

Ved brug af en ribbe, kan du for eksempel lave kropshævninger, styrketræning eller andet, alt efter hvad der er behov for. En ribbe er desuden en god idé, når der er behov for at strække ud før eller efter en hjemmetræning. Du kan vælge imellem de helt klassiske ribber til de mere moderne.

Alle ribber fås i mange forskellige prisklasser, men langt hen ad vejen er størstedelen til at betale og dermed en perfekt og anderledes mandelgave. Ribbe til væg er en genial løsning til hjemmetræning og som årets mandelgave. 

Skal håndvægte være årets mandelgave?

En essentiel mandelgave til den træningsglade type kan også være håndvægte. Håndvægte fås i mange forskellige materialer. Nogle fås i skum, mens andre kan købes i metal, gummi eller krom.

Nogle af justerbare, andre fås i sæt. Fordelen er, at du kan vælge imellem mange forskellige kilo. Her bør du overveje inden, hvor mange kilo der umiddelbart passer til den gængse i selskabet, så alle kan bruge dem.

Derfor er et sjippetov en god idé

Et sjippetov er også en oplagt mulighed, når du skal finde den perfekte ting til hjemmetræning som årets mandelgave. Et sjippetov er udstyr, som de fleste har stiftet bekendtskab med.

Mange undervurderer et sjippetov, men faktisk kan det give en effektiv træning til alle træningsbehov – og så er der mulighed for at få pulsen op på ingen tid. De fås i mange forskellige kvaliteter og materialer.

Hvis sjippetovet skal have den fulde effekt, kan det godt betale sig at købe et i høj kvalitet – for eksempel hos en sportsbutik.

Du finder både sjippetorve i stofsnore eller med wire. De fås til børn, unge og voksne.  Det er vigtigt at huske på, at sjippetove ikke kun er til piger, selvom mange forbinder et sjippetov med de små piger, der hoppede i sjippetov i skolegården. Et sjippetorv kræver teknik og udholdenhed.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!