Det kan være svært at komme igennem risalamanden, når julemaden først ligger tungt i maven. Men hvem vil ikke gerne vinde den berømte mandelgave? Mens nogle giver søde sager og biografbilletter i mandelgave, foretrækker andre at give flotte pynteting, som kan nydes hele året. Hører du til sidstnævnte kan du med god grund læse med her, hvor vi har fundet på 3 perfekte pynteting, der kan gives i mandelgave.

Det kan svært at finde på den perfekte mandelgave. For hvordan finder du en gave, som alle børn og voksne vil finde morsom eller sætte pris på? I nogle familier vælger man at have to mandelgaver på spil – en til de voksne og en til børnene, men med den helt rigtige pyntegave, kan I meget muligt nøjes med en enkel gave på bordet!

Hvad er en god mandelgave?

Det kan være svært at komme på nye, gode gaveidéer år for år, når der skal findes en mandelgave, som alle i familien vil sætte pris på. Men opgaven er heldigvis langt fra umulig!

Vil du være sikker på at ramme rigtigt, kan du give to små gaver, som passer til henholdsvis børn og voksne. Alt afhængig af hvordan dit mandelgavebudget ser ud, kan du for eksempel finde en sjov pyntgave til de mindste og en stilrigtig gave til de voksne.

Foretrækker du at finde en gave, som alle kan lide, kan du købe en optimist eller plakat, som vil pynte i alles stuer såvel som sprede god stemning på børne- eller teenageværelset.

Skal jeres mandelgave være en pynteting i år? Så kan du finde den her!

Giv en Hoptimist i mandelgave – pyntetingen alle elsker!

Leder du efter en mandelgave, som alle om bordet vil blive glad for? Så er Hoptimisten det oplagte valg!

Det velkendte, søde og finurlige design kommer i et hav af mønstre og størrelser. Du kan derfor næsten være sikker på at finde den helt rigtige model, der vil være med til at sprede endnu bedre stemning om middagsbordet.

Smukke vaser og lysestager, som passer i ethvert hjem

Går du efter en mere praktisk og stilrigtig pynteting, du kan give i mandelgave, er en flot vase eller et par søde lysestager måske ikke nogen dum idé.

De fine pyntegenstande passer perfekt til ethvert hjem og kommer i et hav af prisklasser, så du ikke behøver at sprænge dit budget.

En vase eller et par flotte lysestager er den oplagte mandelgave, når ældre børn og voksne går på jagt efter mandlen.

Flotte billeder og plakater til væggene

Er du på jagt efter en gave, som alle omkring bordet vil nyde at have stående eller hængende derhjemme? Så er en flot plakat eller billede meget vel noget for dig!

Køb en plakat i enkle farver, som passer i ethvert hjem, eller print et billede af dig og resten af flokken ud, som den heldige mandelfinder kan have stående i en ramme derhjemme. Børn som voksne vil helt sikkert sætte pris på den søde, indrammede gaveidé!

Find flere ideer til årets mandelgave lige her.