En mandelgave behøver ikke at være kedelig. Der findes mange forskellige former for mandelgaver, som rent faktisk kan bruges. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal forære i mandelgave, så følger her en række gode eksempler, som du med fordel kan investere i, hvis du vil gøre mandeljagten bare en smule sjovere.

#1: En t-shirt i bambus

Bambus er et materiale, som efterhånden er ved at opnå samme status som bomuld, når det kommer til tekstiler – og det er der faktisk rigtig god grund til. Bambus har mange gode egenskaber, som bomuld ikke har, og det betyder, at materialet er det ideelle valg til eksempelvis t-shirts.

Hvis du vil gøre jagten på mandlen en smule mere spændende, kan du derfor med fordel investere i bambus t-shirts, som der med garanti vil være rift om. Du kan enten vælge en simpel model i en ensartet farve eller en mere spændende model med mønster eller et flot motiv, som de fleste vil kunne lide.

#2: Et sæt hovedtelefoner

Må mandelgaven gerne være lidt dyrere end normalt? Så kan det være en god idé at investere i noget, som alle vil kunne få glæde af – og som man ovenikøbet slipper for at skulle købe selv. Et eksempel på en sådan gave kunne være et par hovedtelefoner af en ordentlig kvalitet, så man kan høre sin yndlingsmusik i dem.

Det er en gave, som koster lidt mere end de normale mandelgaver, men til gengæld vil det være en gave, som med garanti bringer glæde. Er det ikke alle, der deltager i mandeljagten, så kan det være, at du også bør købe en anden type gave, så der er noget for enhver smag – og så kan I altid konkurrere om hovedtelefonerne i et spil Bezzerwizzer.

#3: En forkælelsesgave

Den klassiske mandelgave er en forkælelsesgave, som alle deltagerne i mandelgavejagten kan lide. Det betyder dog ikke, at den skal være kedelig. Der skal naturligvis være noget for både børn og voksne, og du kan derfor med fordel investere i eksempelvis en god flaske vin og nogle lækre lakridser, hvis det er en voksen, som får mandlen.

Er det derimod et barn, kan du i stedet overveje, om ikke det er bedre at vælge en lidt mere børnevenlig gave. Det kan være en æske chokolade eller en pose bolsjer. I sidste ende handler det om at vælge noget, som du tror, at alle vil kunne lide, så mandelgaven ender med at blive en succes.